Cum cumpar ?

Pasul 1. Alegeţi produsul

Categoriile de produse se găsesc pe partea stângă a paginii web. Selectând o categorie veţi putea vedea toate produsele din categoria respectivă în ordine crescătoare a preţurilor.

Pentru a vă uşura căutarea am introdus câteva filtre (de ex: producător, garanţie).

 

Pasul 2. Adăugaţi produsul dorit în coş

Cu ajutorul butonului "Adauga la cos" puteţi introduce produsul în coşul de cumpărături.

 

Coşul de cumparaturi

TIP: Repetaţi paşii de mai sus până ce "Coşul" conţine toate produsele dorite. Puteţi reveni pe pagina anterior vizitată din coş cu ajutorul butonului "Continuă cumpărăturile".

 

Pasul 3. Autentificare

În momentul în care Coşul Dvs. virtual de cumpărături conţine toate produsele dorite, veti putea alege 3 modalitati de a continua:

1. In cazul in care aveti cont puteti completa campurile aferente sectiunii "CLIENTI INREGISTRATI" si sa faceti logarea.

2. In cazul in care nu aveti cont va puteti crea unul apasand butonul "INREGISTRARE" de la sectiuea "CLIENT NOU" care va va redirectiona la pagina pentru creerea unui cont nou

3. In cazul in care doriti sa plasati o comanda si nu aveti cont, dar nu doriti sa va creati unul, puteti pur si simplu sa completati campurile cu datele de identificare si livrare de la sectiunea "Date de facturare".

Pasul 4. Finalizare comandă

Dupa ce terminati cu pasii anteriori, va rugam sa verificati datele de contact si livrare. Dupa aceasta va rugam sa alegeti preferintele dumneavoastra in ceea ce priveste Transportul si Modalitatea de plata, apoi sa bifati casutele casuta "Am citit Termenii si Conditiile si sunt de acord cu acestea.", iar daca doriti, sa va abonati la newsletter. Acum puteti plasa comanda apasand butonul Plaseaza comanda şi veţi fi redirecţionat către pagina de comenzi efectuate unde veţi putea vedea comanda lansată spre noi ca fiind "In asteptare".

 

Preţurile afişate includ TVA şi TIMBRU VERDE! Imaginile sunt cu titlu informativ şi nu implică obligaţii contractuale!