Cum platesc

După lansarea comenzii prin intermediul site-ului intend.ro aceasta va fi procesată de către operatorii firmei care vă vor contacta prin e-mail/telefon pentru a vă confirma disponibilitatea produselor şi a vă ghida spre confirmarea finală a facturii proforme emise de compania noastră.

 

Există două cazuri:
1.) În cazul comenzilor PLATA CU CARD sau RAMBURS comanda se va regăsi în contul Dvs. şi se va putea viziona şi plăti cu CARD sau se poate anula prin acesarea butonului "Contul meu" din dreapta ecranului (dacă sunteţi autentificat pe site). In "Contul meu" veti gasi toate comenzile Dvs. emise pana la aceasta data in ordine descrescatoare si le veti putea viziona cu ajutorul butonului "VIZIONARE". Daca veti apasa vizionare in pagina care se va deschide va contine in partea de sus comanda, iar in partea de jos "FACTURA PROFORMA" si butoanele de comanda aferente (in cazul in care documentul nu a fost confirmat inca).
2.) In cazul comenzilor care se achita prin OP sau se ridica de la Magazine veti primi un e-mail cu FACTURA PROFORMA.
Va rugam insistent sa nu achitati nici o comanda daca nu ati primit FACTURA PROFORMA aferenta !!! Orice plata in avans va fi returnata scazand comisionul bancar daca nu a fost emisa o factura proforma in baza careia sa se achite suma.

 

Dupa verificarea atenta a facturii proforme si acceptarea ei veti putetea efectua plata prin urmatoarele modalitati:

 

Card de credit/debit de tipul VISA sau MASTERCARD(cu tipul de plata online activ)
Prin aceasta modalitate de plata puteti achita integral FACTURA PROFORMA printr-un sistem securizat asigurat de MOBILPAY. Tranzactia se va efectua in deplina siguranta in mod exclusiv pe serverele MOBILPAY. Intend Computer nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatie despre cardul Dvs.. Nu sunt percepute comisioane suplimentare pentru plata cu cardul. Platile se vor efectua in RON indiferent de tipul cardului folosit.
Plata cu cardul se poate face doar in baza unei facturi proforma atasat contului clientului. Nu se pot face plati cu cardul pana nu acceptam (confirmam) comanda Dvs.

Sistemul accepta carduri emise de VISA (Clasic si Electron) si MASTERCARD (Clasic si Maestro) active din punct de vedere plata online.


Ordin de plata, CEC, mandat postal
Prin aceasta modalitate de plata puteti achita integral FACTURA PROFORMA de la orice Banca, CEC sau Oficiu Postal. Si in acest caz termenul de livrare decurge din momentul intrarii banilor in cont. Mandatele postale au termen de derulare a transmiterii banilor foarte lung. Alegeti aceasta optiune cunoscand ca termenul de livrare poate fi prelungit pana la 30 de zile.

Atentie !!! Este obligatoriu sa faceti plata cu aceleasi date de identificare (nume, adresa ...) cu care ati facut si comanda.
Confirmarea platii se va trimite pe e-mail la adresa [email protected] sau pe fax la 0264-437484.


Cash
Puteti achita in numerar la sediul firmei noastre precum si la oricare dintre magazine cu conditia sa solicitati ridicarea de la punctul respectiv de lucru.


Rate
Va putem oferi conditii de plata in rate la produsele alese de dvs. fara avans si fara giranti in colaborare cu BRD Finance, CETELEM sau alte companii financiare alese de dumneavoastra.
Conditiile de acordare a creditului, alte informatii si documentele necesare le veti gasi pe pagina Rate.


Ramburs
Puteti achita produsele comandate in sistem Ramburs (in momentul preluarii coletului de la Curierul agreat). Pentru a putea plati in sistemul Ramburs trebuie doar sa selectati optiunea respectiva in timpul emiteri comenzi si personalul din departamentul de vanzari va va contacta cu detalii referitoare la livrare. Trebuie sa cunoasteti ca plata Ramburs este purtatoare de taxe suplimentare. Aceste taxe pot fi vizionate pe pagina Costul Livrarii.