Microsoft® M365 Personal, Romana, subscriptie 1 an, 1 utilizator, retail

Cod produs:
Cod producator:
indisponibil
Termen livrare: Intreaba
  • Pret fara tva: 246.07 Lei
  • Garantie: 12 luni
  • Producator: Microsoft
  • Acest produs iti aduce 293 punct(e).
Cards

Microsoft® M365 Personal, Romana, subscriptie 1 an, 1 utilizator, retail 

 

Beneficii cheie

Este posibil sa traiti ca un profesionist folosind cele mai recente aplicatii bazate pe inteligenta artificiala, 1 TB de spatiu de stocare in cloud de persoana, securitate avansata si multe altele, toate intr-un singur abonament convenabil.

 

Valoarea premium inclusa

 

Puncte cheie din Microsoft 365

 

Fiti mai buni

Scrieti si faceti prezentari ca un profesionist folosind optiunile de editare si scriere din Word si sugestiile de aspect si indrumarile din PowerPoint. Veti avea acces la functiile de asistenta inteligente si la continutul creativ premium din fiecare aplicatie. Alegeti dintre mii de imagini de stoc, pictograme si fonturi selectionate pentru a adauga in mod rapid si placut propriul stil.

RE4DYaV (998×663)

 

Sustinere pentru dvs. si familia dvs.

Setati limitele de folosire a ecranelor si aplicati gratuit filtre pentru site-uri web si jocuri pentru a va ajuta copiii sa navigheze si sa se joace online in siguranta. In plus, cu un abonament Microsoft 365 Family, puteti sa va imbunatati comportamentul la volan cu ajutorul rapoartelor de conducere si puteti primi notificari la sosirea sau plecarea unei persoane apropiate dintr-o locatie5. Microsoft Family Safety va permite sa asigurati protejarea celor dragi folosind caracteristici de siguranta atat digitale, cat si fizice.

RE4E3hM (998×663)

 

Protejati ce este important

Faceti copii de backup si accesati fotografii si fisiere folosind spatiul de stocare in cloud de 1 TB oferit de OneDrive. In plus, cu propriul folder Personal Vault, beneficiati de un nivel suplimentar de securitate, cu verificarea identitatii in doi pasi, pentru cele mai importante fisiere. OneDrive are, de asemenea, functii incorporate de detectie ransomware si recuperare, asa ca tot ceea ce salvati este protejat impotriva atacurilor digitale.

 

RE4DSSg (998×663)

 

Organizati-va timpul

Acum, puteti gestiona mai multe calendare intr-o singura vizualizare, pentru a putea organiza eficient intalnirile de lucru, temele de la scoala si timpul petrecut cu familia. Sortati rapid e-mailurile cu Mesaje prioritare si utilizati Raspunsuri sugerate pentru a trimite mesajele instantaneu si a va continua activitatea. Puteti face toate acestea chiar si offline, pentru a va continua activitatile fara intrerupere.

 

RE4DVtl (998×663)

 

Realizati mai multe impreuna

Fie ca este vorba de o tema de la scoala, de un buletin informativ sau de o reuniune virtuala, va puteti intalni fara probleme si puteti colabora cu alte persoane in acelasi timp, pentru a finaliza proiectele mai rapid si a ramane conectat(a). Este usor sa partajati fisierele OneDrive de pe computer sau dispozitivul mobil, permitandu-le prietenilor, colegilor de clasa sau membrilor familiei sa vada, sa faca sugestii si sa editeze documentul.

RE4DSSg (998×663)

 

Beneficii si servicii suplimentare

 

Microsoft Editor 

Scrieti cu incredere in documente, e-mail si pe web, cu caracteristici care sustin ortografia, gramatica si stilul.

 

Instrumente creative bazate pe inteligenta artificiala

Beneficiati de sugestii de design, scriere si vorbire, cu caracteristici inteligente precum Indrumatorul pentru prezentari PowerPoint, Asistentul pentru CV, Proiectant si Idei.

 

Continut creativ premium

Accesati o colectie extinsa de continut creativ fara drepturi de autor, inclusiv sabloane, fotografii de stoc, pictograme si fonturi.

 

Securitate avansata si backup OneDrive 

Stiti ca fisierele dvs. sunt protejate si in siguranta cu functiile de detectie ransomware si de recuperare incorporate, verificarea identitatii in doi pasi din OneDrive Personal Vault si backupurile automate. 2

 

Caracteristici premium Outlook.com 

In Outlook, va bucurati de un inbox de 50 GB, fara reclame, si beneficiati de caracteristici avansate. Protejati-va e-mailurile prin criptarea mesajelor si eliminarea atasarilor periculoase3. In plus, Outlook este integrat cu GoDaddy pentru simplificarea crearii unei adrese de e-mail personalizate.6

 

Skype

Tineti legatura cu prietenii si familia de pe telefoanele mobile sau liniile fixe cu 60 de minute de apeluri Skype pe luna.4

 

Access (numai pentru PC)  

Creati si gestionati cu usurinta bazele de date pentru proiecte, mari sau mici.

 

Publisher (numai pentru PC)

Creati orice, de la simple felicitari si etichete, la buletine de stiri si afise profesionale.

 

Intrebari principale

 

Care este diferenta dintre Office 2021 (achizitie unica) si Microsoft 365 (abonament)?

Office 2021 este comercializat ca achizitie unica, ceea ce inseamna ca platiti un singur cost, pentru a primi aplicatiile Office pentru un computer. Achizitiile unice sunt disponibile atat pentru computere PC, cat si pentru Mac-uri. Cu toate acestea, nu aveti optiuni de upgrade, ceea ce inseamna ca, in cazul in care planuiti sa faceti upgrade la urmatoarea editie importanta, va trebui sa o cumparati la pret intreg.


Microsoft 365 este un abonament care include cele mai colaborative si mai actualizate caracteristici, intr-o experienta bazata pe continuitate si integrare. Microsoft 365 include aplicatiile Office solide pentru desktop cu care sunteti familiarizati, cum ar fi Word, PowerPoint si Excel. De asemenea, obtineti spatiu de stocare online suplimentar si caracteristici conectate la cloud, care va permit colaborarea in fisiere, in timp real. Cu un abonament, veti beneficia intotdeauna de cele mai recente caracteristici, corectii si actualizari de securitate, impreuna cu asistenta tehnica permanenta, fara costuri suplimentare. Puteti alege sa platiti un abonament lunar sau anual, iar planul Microsoft 365 Family va permite sa va partajati abonamentul cu pana la 6 membri ai familiei si sa va utilizati aplicatiile pe mai multe PC-uri, Mac-uri, tablete si telefoane.

 

Am deja un abonament Office 365. Ce inseamna acest lucru pentru mine?

Aceasta inseamna ca abonamentul dvs. Office 365 va fi redenumit automat Microsoft 365. Tot ceea ce va place la Office 365, plus beneficii suplimentare, pe masura ce sunt lansate, toate la acelasi pret. Nu este necesara nicio actiune din partea dvs. Modificarile vor incepe pe 21 aprilie 2020.

 

Cum pot afla daca Microsoft 365 poate rula pe computerul meu PC sau Mac?

Microsoft 365 este compatibil cu PC, Mac, Android si iOS. Consultati cerinte de sistem pentru versiunile compatibile cu dispozitivele dvs. si pentru alte cerinte legate de caracteristici.

 

Microsoft 365 va fi identic pe un computer si pe un Mac?

Nu. Aplicatiile Microsoft 365 sunt adaptate pentru fiecare platforma si sistem de operare. Aplicatiile disponibile pentru utilizatorii de sisteme Mac si caracteristicile specifice s-ar putea sa difere de cele disponibile pentru utilizatorii de PC-uri. Microsoft 365 va ofera flexibilitate. Cu contul dvs., nu sunteti limitati exclusiv la Mac sau exclusiv la PC, astfel incat puteti trece de pe un dispozitiv pe altul.

 

Pot pastra controlul asupra documentelor personale dacã am un abonament la Microsoft 365?


Da. Documentele pe care le-ati creat va apartin in totalitate. Puteti alege sa le stocati online pe OneDrive sau local pe PC sau Mac.

 

Am nevoie de acces la internet pentru Microsoft 365?

Accesul la internet este obligatoriu pentru a instala si a activa toate versiunile cele mai recente ale aplicatiilor si serviciilor incluse in planurile de abonament Microsoft 365. Retineti ca, daca aveti deja un abonament, nu este necesar sa reinstalati sau sa achizitionati un abonament nou. 
 

Pentru planurile Microsoft 365, accesul la internet este, de asemenea, necesar pentru a gestiona contul de abonament, de exemplu, pentru a instala aplicatiile Office pe alte PC-uri sau pentru a modifica optiunile de facturare. Accesul la internet mai este necesar si pentru a accesa documentele stocate pe OneDrive, in afara cazului in care instalati 
 

De asemenea, trebuie sa va conectati la internet cu regularitate pentru a pastra la zi versiunea de Microsoft 365 si a beneficia de upgrade-uri automate. Daca nu va conectati la internet la un interval de cel putin 31 de zile, aplicatiile vor trece intr-un mod cu functionalitate redusa, adica veti putea sa vedeti sau sa imprimati documentele, dar nu veti putea sa le editati sau sa creati altele noi. Pentru a reactiva aplicatiile, trebuie doar sa va reconectati la internet
 

Nu este necesar sa fiti conectat la internet pentru a utiliza aplicatii Office, cum ar fi Word, Excel sau PowerPoint, deoarece aplicatiile sunt instalate in totalitate pe computer.

 

Ce este un cont Microsoft si de ce am nevoie de el pentru Microsoft 365?

Contul Microsoft este combinatia dintre o adresa de e-mail si parola pe care o utilizati pentru a va conecta la servicii precum OneDrive, Xbox LIVE si Outlook.com. Daca folositi unul dintre aceste servicii, aveti deja un cont Microsoft pe care il puteti utiliza sau puteti crea unul nou.

Ca parte din inregistrarea pentru o perioada de incercare sau achizitia produsului Microsoft 365, vi se va solicita sa va conectati cu un cont Microsoft. Trebuie sa fiti conectat cu acest cont pentru a instala si a gestiona abonamentul Microsoft 365 sau pentru a utiliza unele beneficii din abonament, inclusiv stocarea in OneDrive. 

 

Cati oameni pot utiliza un abonament Microsoft 365?

Puteti partaja Microsoft 365 Family cu alte 5 persoane din gospodarie, putand avea un numar total de 6 utilizatori. Microsoft 365 Personal poate fi utilizat de o singura persoana.

 

Cum partajez avantajele abonamentului cu membrii familiei?

Daca aveti un abonament Microsoft 365 Family activ, il puteti partaja cu cel mult 5 membri ai gospodariei. Fiecare membru al gospodariei cu care partajati abonamentul poate instala Microsoft 365 pe toate dispozitivele lor si se poate conecta la cinci dispozitive in acelasi timp.

 

 

 

  

 

 



  • Cerinte minime sistem

    Sistem de operare compatibil
    Windows 10
    Windows 8.1
    Mac OS
    Windows 11
    Frecventa procesor
    1.6 GHz
    Capacitate memorie RAM
    1 GB
    Capacitate stocare
    4 GB
    10 GB
  • Caracteristici generale

    Numar dispozitive
    1
    Valabilitate
    1 an
    Pachet office
    Word
    Excel
    PowerPoint
    Outlook
    OneNote
    Skype for business
    OneDrive
    An
    2021
    Tip aplicatie
    Office
    Varianta de comercializare
    Retail
    Versiune
    Office 365 Family
    Numar utilizatori
    1
    Limba
    Romana
    Utilizare
    PC
    MAC



Acest produs nu are review-uri.



Cum notati acest produs ?
Acordati numarul de stele corespunzator parerii dumneavoastra despre produs, urmarind explicatia din partea dreapta.
  • Excelent
    5 / 5
  • Reusit
    4 / 5
  • Mediu
    3 / 5
  • Convenabil
    2 / 5
  • Slab
    1 / 5
*
*