Procesor Intel Core i7-12700KF Alder Lake, 3.6GHz, 25MB, fara grafica integrata, Socket 1700

Cod produs:
Cod producator:
stoc limitat
 • Pret fara tva: 1369.66 Lei
 • Garantie: 36 luni
 • Producator: Intel
 • Acest produs iti aduce 1630 punct(e).
Cards

Procesor Intel® Core™ i7-12700KF Alder Lake, 3.6GHz, 25MB, fara grafica integrata, Socket 1700

 

 

 

Procesorul pentru desktop Intel® Core™ din a 12-a generatie redefineste performanta arhitecturii x86. Va prezentam noua noastra arhitectura hibrida de performanta, care combina nuclee de performanta cu nuclee eficiente pentru a imbunatati jocurile, productivitatea si creatia. Aceste procesoare revolutionare optimizeaza in mod inteligent sarcinile de lucru si deschid calea pentru viitoarele salturi in proiectarea procesoarelor. Bucurati-va de intreaga gama de cele mai recente inovatii ale platformei, cum ar fi disponibilitatea PCIe 5.0 in premiera in industrie si memoria DDR5. Cu grafica Intel® UHD, cufundati-va intr-o experienta vizuala uimitoare, cu suport HDR de pana la 8K si posibilitatea de a vizualiza 4 ecrane 4K simultan. Procesoarele Intel® Core™ de a 12-a generatie pentru desktop-uri aduc toate caracteristicile de care aveti nevoie pentru a va juca, lucra si crea ca niciodata.

 

 

Tehnologie de baza revolutionara

In cadrul unui progres care schimba regulile jocului in ceea ce priveste performanta nucleului, procesoarele Intel® Core™ de a 12-a generatie pentru desktopuri permit o abordare revolutionara a arhitecturii x86. Nucleele sale de performanta - sau "P-cores" - sunt optimizate pentru performante cu un singur fir de executie si cu fire de executie usoare, in timp ce nucleele sale eficiente - sau "E-cores" - sunt optimizate pentru scalarea sarcinilor de lucru cu fire de executie inalte. Intel® Thread Director ajuta la monitorizarea si analiza datelor de performanta in timp real pentru a plasa fara probleme firul de aplicatie potrivit pe nucleul potrivit si pentru a optimiza performanta per watt. Acest lucru inseamna ca jucatorii, creatorii si profesionistii pot utiliza atat inteligenta, cat si puterea pentru a imbunatati experientele care conteaza cel mai mult.

 

Experiente imersive

Fie ca va scufundati in cele mai recente titluri de jocuri sau va concentrati pe aplicatii profesionale avansate, procesoarele Intel® Core™ Desktop de a 12-a generatie va permit sa va cufundati fara intreruperi. Grafica Intel® UHD Graphics condusa de arhitectura Xe va invita sa va scufundati in experiente noi si vii, cu suport vizual imbunatatit pentru videoclipuri HDR de pana la 8K in miliarde de culori si pana la 4 afisaje 4K simultane. Procesoarele desktop Intel® Core™ din a 12-a generatie sunt capabile sa anuleze intreruperile cu ajutorul acceleratorului neural si gaussian imbunatatit 3.0 (GNA) pentru o suprimare mai eficienta a zgomotului si a estomparii fundalului pe video. Pentru jocuri de elita, productivitate de clasa mondiala, creatie libera si multe altele, procesoarele desktop Intel® Core™ din a 12-a generatie permit o imersiune si o concentrare profunda.

 

Accelerarea inovarii in materie de platforme

Profitati de cele mai recente tehnologii de platforma care stimuleaza jocuri, fluxuri de lucru si creatie incredibile. Procesoarele noastre desktop Intel® Core™ din a 12-a generatie ofera pana la 20 de benzi (16 PCIe 5.0 si 4 PCIe 4.0) pentru a stimula performanta optima a graficii discrete si a spatiului de stocare, permitand puncte de conexiune cu latime de banda mai mare. DDR5 aduce viteze rapide de pana la 4800 MT/s, ceea ce permite cresterea vitezelor de latime de banda a memoriei in comparatie cu generatiile anterioare care utilizeaza memoria DDR4 de 3200 MT/s.2 Reglati cu precizie atat puterea de calcul, cat si performanta cu procesoarele desktop Intel® Core™ de a 12-a generatie deblocate, care au capacitati de overclocking si suport pentru tuning avansat prin intermediul Intel® Extreme Tuning Utility (XTU).3 Cu aceste si alte imbunatatiri ale platformei, veti putea lucra, juca si crea cu un control si o incredere impresionante.

 

Procesoare Intel® Core™ de a 12-a generatie pentru desktopuri: Prezentare generala a caracteristicilor

Arhitectura hibrida de performanta - Arhitectura hibrida de performanta, care combina nuclee de performanta (P-cores) si nuclee eficiente (E-cores) pentru a oferi performante echilibrate pe un singur fir si pe mai multe fire in lumea reala.

Intel® Thread Director - Optimizeaza sarcinile de lucru ajutand planificatorul sistemului de operare sa distribuie in mod inteligent sarcinile de lucru catre nucleele optime.

PCIe 5.0 pana la 16 benzi - Ofera pregatire pentru pana la 32 GT/s pentru acces rapid la dispozitive periferice si retele cu pana la 16 benzi PCI Express 5.0.

PCIe 4.0 pana la 4 benzi - Ofera pana la 16 GT/s pentru acces rapid la dispozitive periferice si retele cu pana la 4 benzi PCI Express 4.0.

Pana la DDR5 4800 MT/s - Aceasta tehnologie de memorie, prima din industrie, suporta frecvente rapide si o latime de banda si un debit ridicat, ceea ce duce la imbunatatirea fluxului de lucru si a productivitatii.

Pana la DDR4 3200 MT/s -  Suporta frecvente mai rapide si o latime de banda si un debit mai mare, ceea ce duce la imbunatatirea fluxului de lucru si a productivitatii.

Cache L3 si L2 - Marimea sporita a cache-ului partajat Intel® Smart Cache (L3) si L2 ofera o capacitate mare de memorie si o latenta redusa pentru o incarcare rapida a jocurilor si rate de cadre fluide.

Intel® Deep Learning Boost - Accelereaza inferenta AI pentru a imbunatati performanta pentru sarcinile de lucru de invatare profunda.

Gaussian & Neural Accelerator 3.0 (GNA 3.0) - IProceseaza aplicatiile AI de vorbire si audio, cum ar fi anularea neuronala a zgomotului, eliberand in acelasi timp resursele CPU pentru performanta generala a sistemului si capacitatea de reactie.

Tehnologia Intel® Turbo Boost Max 3.0 - Identifica cele mai rapide nuclee ale procesorului si directioneaza catre acestea sarcinile de lucru critice.

Grafica Intel® UHD condusa de arhitectura Xe - Capacitatile multimedia bogate si grafice inteligente permit o complexitate vizuala amplificata, o performanta 3D imbunatatita si o procesare mai rapida a imaginilor.

Functii si capacitati de overclocking - Atunci cand este asociat cu chipset-ul Intel® Z690, nucleele P si E ale procesorului, elementele grafice si memoria pot fi setate sa functioneze la frecvente peste specificatiile procesorului, ceea ce duce la o performanta mai mare. • Caracteristici generale

  Turbo Boost pana la
  5000 MHz
  Memorie Cache
  25 MB
  Frecventa procesor (MHz)
  3600 MHz - Performance-core
  Efficient-core: 2700 MHz
  Mod de operare (biti)
  64
  Tehnologie de fabricatie (nanometri)
  10
  Putere termica (W)
  190
  Continut pachet
  1 x Procesor
  Socket
  1700
  Model
  Intel Core i7
  Nucleu
  Alder Lake
  Numar nuclee
  12
  Numar thread-uri
  20
  Altele
  Fara procesor grafic integratAcest produs nu are review-uri.Cum notati acest produs ?
Acordati numarul de stele corespunzator parerii dumneavoastra despre produs, urmarind explicatia din partea dreapta.
 • Excelent
  5 / 5
 • Reusit
  4 / 5
 • Mediu
  3 / 5
 • Convenabil
  2 / 5
 • Slab
  1 / 5
*
*