Servicii

Garantie Extinsa

In plus fata de garantia standard a tuturor produselor oferita de producator puteti achizitiona, impreuna cu produsul, una din cele 2 optiuni de garantie extinsa de 1 respectiv 2 ani. Pentru a comanda extensia de garantie precum si pentru informatii suplimentare despre acest serviciu va rugam sa luati legatura cu agentii nostri de vanzari.

 

Implementare Cloud personal

Datele se afla in siguranta la sediul dumneavoastra si sunt sincronizate instant intre toate device-urile pe care le utilizati (desktop, laptop, tableta, smartphone). La nevoie fisierele se pot accesa sau pot fi descarcate de pe orice calculator conectat la internet.

 

 

Implementare Exchange Online

Email-uri sincronizate (read, unread, flag, delete) intre toate device-urile si Web Outlook, contactele si calendarele sincronizate intre device-uri si posibilitatea utilizarii lor in comun cu alti colegi din companie pentru colaborare pe proiecte, intalniri comune, etc.

 

 

Service si Reparatii calculatoare Desktop

Efectuam operatiuni de diagnosticare si reparatie pentru calculatoare desktop, calculatoare All in One si servere.

 

 

 

Service si reparatii laptopuri

Efectuam operatiuni de diagnosticare si reparatie pentru orice model de laptop.

 

 

 

Service si reparatii monitoare

Efectuam operatiuni de diagnosticare si reparatie pentru orice model de monitor indiferent de diagonala si tip display.

 

 

 

Consultanta la achizitia oricaror sisteme sau componente IT

Consultanta profesionala la achizitia oricaror sisteme sau componente, realizarea de configuratii speciale la cerere pentru utilizare profesionala sau personala

 

 

 

Cablare structurata, retele IT si telecomunicatii

Cablare infrastructura IT cu sau fara materiale, realizarea retelei noi sau verificarea celei existente, a conexiunilor din prize si depistarea defectelor in pereti cu aparatura profesionala.

 

 

 

Consiliere pentru reducerea costurilor cu structura IT si cu software-ul necesar in companie

Va oferim ajutor profesional in achizitia licentelor software necesare companiei dumneavoastra, a tipurilor potrivite de licente si a hardware-ului cu un raport optim cost performanta.

 

 

 

Contracte de service si intretinere pentru firme

Contracte prestari servicii in domeniul IT pentru reparatii la sediul clientului cu plata doar pe interventie.

 

 

 

Recuperare date

Recuperare date software in cazul formatarilor sau stergerilor accidentale de date, cat si recuperare date hardware in cazul in care hard disk-ul dumneavoastra este defect.

 

 

 

Pentru informatii suplimentare, personalul de la Service va sta la dispozitie la numarul de telefon fix 0264-437484, mobil 0720-531002 si e-mail service@intend.ro, sau la sediul firmei din Cluj-Napoca, str. Meseriilor nr. 17, conform orarului:

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00;

Sambata si Duminica: INCHIS.