Solid State Drive (SSD) Gigabyte M30, 512GB, NVMe, M.2.

Cod produs:
Cod producator:
stoc limitat
 • Pret fara tva: 277.23 Lei
 • Garantie: 60 luni
 • Producator: Gigabyte
 • Acest produs iti aduce 330 punct(e).
Cards

Descriere produs

Solid State Drive (SSD) Gigabyte M30, 512GB, NVMe, M.2.

 

 

Performanta extrema de stocare

Cu controlerul si flash-ul de inalta calitate, SSD-ul GIGABYTE M30 poate atinge pana la 3500 MB/sec la citire secventiala si pana la 3000 MB/s la scriere secventiala. In plus, este dotat cu DRAM DDR3L, cache SLC si corectie avansata a erorilor LDPC pentru a spori performanta. Este o alegere ideala pentru gameri, entuziasti PC si creatori de continut.

 

Inlaturarea limitarilor

SSD-ul GIGABYTE M30 ofera performante remarcabile: pana la 3500 MB/sec la citire secventiala si pana la 3000 MB/s la scriere secventiala. Echipat cu o combinatie robusta de controler si 3D NAND, M30 este de pana la 6 ori mai rapid decat unitatile de stat solid SATA III si atinge limita PCIe Gen3x4.

 

Ultra Durabil, 2 oz cupru PCB Design PCB

In cazul unei sarcini de lucru intens solicitate, majoritatea controllerelor SSD pot atinge varfuri de peste 70°C. In aceasta situatie, unitatile vor incepe sa incetineasca pentru a se feri de defectiuni. Cu cat SSD-ul functioneaza la temperaturi mai ridicate, cu atat mai repede se uzeaza flash-ul din interiorul unitatii. GIGABYTE M30 SSD aplicat cu un design PCB din cupru de 2 oz, care ajuta la disiparea caldurii si previne accelerarea.

 

De ce este atat de importanta mentinerea unui SSD la temperaturi scazute?

O temperatura de lucru mai ridicata poate cauza pierderea datelor. Factorul de degradare al pierderii de date ar putea fi de o suta de ori mai mare. Cu un PCB de 2 oz copper, GIGABYTE M30 SSD poate functiona la temperaturi de lucru mai scazute pentru a imbunatati fiabilitatea stocarii datelor. In plus, SSD-urile pot functiona la performante extreme mai mult timp.

 

Temperatura mai scazuta, performanta mai buna

SSD-ul GIGABYTE M30 nu numai ca ofera performante incredibile, dar face fata si sarcinilor de lucru grele fara sa se supraincalzeasca. Datorita solutiei termice cu eficienta imbunatatita prin utilizarea unui PCB din cupru de 2 oz, SSD-ul GIGABYTE M30 reduce cu 16% temperaturile de lucru in comparatie cu SSD-urile obisnuite fara radiator.

 

Cache DDR3L DRAM extern DDR3L

SSD-ul GIGABYTE M30 este echipat cu memorie cache DDR3L DRAM de mare viteza si nu trebuie sa rezerve spatiu de supraprovizionare, imbunatatind astfel performanta de citire/scriere aleatorie. Acest lucru inseamna ca utilizatorii pot utiliza intreaga capacitate a unitatii. In plus, DRAM extern poate fi un tampon intre controler si NAND flash pentru o performanta sustinuta atunci cand capacitatea este ocupata de tot mai multe date.

Specificatii produs

 • Caracteristici generale

  Tip Memorie
  3D TLC NAND Flash
  Line-up
  Gigabyte M30
  Dimensiuni (W x D x H cm)
  80 x 22 x 2.3
  Rata de transfer la scriere (MB/s)
  2600
  Rata de transfer la citire (MB/s)
  3500
  Form Factor
  M.2
  Interfata
  PCIe
  Capacitate
  512 GB
  Altele
  350 TBW
 • Acest produs nu are review-uri.
 • Cum notati acest produs ?
  Acordati numarul de stele corespunzator parerii dumneavoastra despre produs, urmarind explicatia din partea dreapta.
  • Excelent
   5 / 5
  • Reusit
   4 / 5
  • Mediu
   3 / 5
  • Convenabil
   2 / 5
  • Slab
   1 / 5
  *
  *
  *
  *